ÁSzF

Általános szabályok

Amennyiben több tételt rendelt, azokat egy csomagban adjuk postára!

Minden kedves megrendelőnek tételes számlát írunk.

Az oldal üzemeltetője:
Alveda Hungary Bt.
Adószám: 25156926-1-43
NAIH szám: NAIH-83387/2015.

Cseregarancia

Az általunk készített és forgalmazott ékszerekre minőségi garanciát vállalunk.
Igyekszünk minél élethűbb fotót készíteni, ennek ellenére a termékek színárnyalata eltérhet a monitoron látottaktól, amelyért felelősséget nem tudunk vállalni.

Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a
45/2014. (II. 26.) sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.

Elállás joga

Megrendelése során Ön élhet a 45/2014. (II. 26.) Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával. A Szanna Ékszer webáruházban vásárolt bármely termék nem felelne meg az Ön elvárásainak vagy egyszerűen úgy dönt, hogy mégsincs rá szüksége, hiánytalanul lehetősége van visszaküldeni az árut és ennek vételárát visszakérni. Az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő károk költségei a vásárlót terhelik. Az elállási jog érvényesítésére a határidő 14 munkanap, ami az áruátvétel napjától számolandó. A visszaküldött áru értékét az áru visszaérkezésétől számított 15 napon belül visszafizetjük Önnek vagy kérésére a következő megrendelésénél beszámítjuk. A termékek visszaszolgáltatása során felmerült költségek (vissza- és újra kipostázási díj) Önt terhelik.

Ha hiányosan, megrongálódva vagy használtan küldi vissza a terméket, ebben az esetben Önt nem illeti meg az elállás joga.
Felvilágosítás, speciális kérés és esetleges probléma esetén kérjük, keresse meg Vevőszolgálatunkat az szannaekszer@gmail. com címen, vagy a 06-20-357-79-94-as telefonszámon.

Szállítási és fizetési módok

A termékek ára tartalmazza a törvényben meghatározott ÁFÁ-t, viszont nem foglalja magában a szállítási költséget. Csomagolási költséget nem számítunk fel!

Magyarország egész területén kézbesítünk az alábbi feltételekkel.

A megrendelt termékeket igyekszünk a lehető leggyorsabban eljuttatni a megrendelőhöz. Ez azt jelenti, hogy amint a pénz megérkezik a számlánkra, egy-két munkanapon belül postára adjuk a csomagot. Utánvétel esetén a megrendeléstől számított egy-két munkanapon belül postázzuk. A postázás tényéről e-mailben értesítést küldünk. Pénteken nem indítunk küldeményt, hogy a csomagok ne gyűrődjenek több napig a szállítószolgálatoknál.

Fizetés előre utalással Magyarország határain belül:

7,000.- értékhatárig a szállítási díj 600.-

7.000.- fölött díjmentes.

Külföldi számlaszámról érkező utalást nem tudunk fogadni a magas banki költség felszámítása miatt.

A vételárat és szállítási költséget az alábbi számlaszámra tudja teljesíteni:

Pátria Takarék
Alveda Hungary Bt.
65100118-11396291

Utánvét:

Utánvétes szállítás esetén a szállítási költség 1800 Ft, értékhatártól függetlenül.

Személyes átvétel:

Személyes átvételre 10.000 Ft vásárlás felett, előre egyeztett időpontban és helyszínen van lehetőség

A távollevők között kötött szerződésekről

A megrendelés leadása írásban kötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényben foglaltak az irányadóak. A szerződés a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet hatálya alá tartozik, és szem előtt tartja a fogyasztók jogairól szóló Európai Parlament és a Tanács 2011/83/EU irányelvének rendelkezéseit.
A szerződés az automatikus visszaigazolás megérkezésével jön létre.
A megkötött szerződés írásban kötöttnek minősül, iktatjuk és a későbbiekben bármikor visszakereshető.

Adatvédelmi szabályzatunkat itt találja